Monthly Archives: decembrie 2013

Pentru al doilea an consecutiv a fost editat calendarul creștin – ortodox a mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” – Cușelăuca

unnamed„Veniți toate neamurile, tot neamul omenesc și toată limba, toată vârsta și toată vrednicia, cu veselie, să prăznuim Nașterea bucuriei cea a toată lumea.” (Sfântul Ioan Damaschin)

Frați creștini, pentru al doilea an consecutiv cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir și cu purtarea de grijă a maicii starețe, egumena Vera, a fost editat  calendarul creștin – ortodox personalizat pentru anul 2014, a mănăstirii cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” – Cușelăuca.

În acest calendar executat într-o calitate poligrafică deosebită, printre informaţiile utile redate se numără: sărbătorile împărătești, durata exactă a posturilor şi indicarea celorlalte zile de post pentru anul 2014.

De asemenea, în calendar sunt publicate imagini semnificative din activitatea mănăstirii: Slujba arhierească; Pelerini la racla Fericitei Agafia; Festivalul pascal organizat la mănăstirea Cușelăuca; Comisia de canonizare a sfinților locali în vizită de documentare; Edificiile mănăstirești etc.

Calendarele pot fi găsite la pangarul mănăstirii; pentru mai multe detalii vă rugăm să telefonați la nr. de tel. 0-272-74-647